Monipuolisia palveluja nosturihuolloista tarkastuksiin

Nosturimyynnin lisäksi JOAB Finland tarjoaa laadukkaita huolto- ja asennuspalveluja. Ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme sujuvat niin nosturiasennukset, nosturihuollot, korjaukset sekä nosturitarkastukset – kaikki vankalla kokemuksella, alan uusimpia koneita ja laitteita hyödyntäen. Asennus- ja huoltohallimme sijaitsee Nurmijärvellä, minkä lisäksi palvelemme 24/7 päivystävän nosturihuoltoautomme avulla 200 km säteellä Helsingistä ja pk-seudulta. Tutustu 24 h huoltopäivystykseemme »

Nosturiasennus: päällirakenteet

Nosturit, takalaitanostimet, koukkulaitteet sekä lavat, lavarungot ja apurungot ovat kaikki meille tuttuja asennuskohteita. Toteutamme nosturiasennuksia sekä kaikentyyppisten ajoneuvojen päällirakenneratkaisuja kokonaisvaltaisena palveluna asiakkaan toiveiden mukaisesti. Asennuspalvelumme kattaa sekä suunnittelun ja toteutuksen että vakavuus- ja painolaskelmat, koekäytön ja käyttökoulutuksen.

Lue lisää nosturien päällirakenneratkaisuista ja asennuspalveluista »

Nosturihuolto ja -korjaus kaikille merkeille

Huoltohallissamme huollamme niin nosturit, vaihtolavalaitteet kuin takalaitanostimetkin merkistä riippumatta (esim. Hiab, Palfinger, Effer PM, Fassi, Ferrari, Atlas, Focolift, Zepro yms.). Nosturin kuormanvalvonnan diagnostiikkalaitteilla löydämme tehokkaasti nosturin käyttöä häirinneet viat.

Pikahuoltomme tarjoaa ensiapua kaikkiin merkkeihin ja malleihin lyhyelläkin varoitusajalla. Yleisimmät varaosat löytyvät suoraan hyllystämme, jolloin nosturin tai auton seisokkiaika jää mahdollisimman lyhyeksi. Puuttuvat varaosat saamme valmistajalta usein jopa seuraavaksi arkipäiväksi.

Korjauspalveluihimme kuuluvat niin nosturien, vaihtolavalaitteiden, takalaitanostimien kuin päälirakenteiden korjaukset, muutokset sekä uudistukset asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Lue lisää nosturihuolto- ja -korjauspalveluista »

Nosturitarkastus

Kauttamme onnistuvat myös sertifioitujen tarkastajien tekemät nosturien vuositarkastukset (VNA 403/2008) ja 10-vuotistarkastukset. Teemme ennen tarkastusta tarvittaessa nosturihuollon ja korjaamme tarkastuksessa havaitut kohteet heti tarkastuksen jälkeen.

Tutustu nosturitarkastuksen palveluihimme »

Varaosapalvelut

Varaosapalvelumme toimii tehokkaasti, ja usein pystymme myös asentamaan myydyn varaosan välittömästi. JOAB Finlandillä on varaosamyyntiin palkattu ammattitaitoinen varaosamyyjä, jolta saat tarvittaessa teknistä apua ja ohjeita.

Tutustu varaosapalveluihimme »

Pyydä tarjous nosturihuolto- ja muista nosturipalveluistamme »

Soita asiantuntijallemme

Petri Holopainen

Työnjohto & Ajanvaraus

045 870 2400

TAI

Täytä lomake

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.