HMF-kappaletavaranosturit

HMF – kappaletavaranosturit

HMF-kappaletavaranosturit ovat sekä teknillisiltä ominaisuuksiltaan että hinta-laatusuhteeltaan ensiluokkaisia nostureita, jotka sopivat erinomaisesti vaativiin nostotöihin. Nosturivalikoimaamme kuuluvat HMF Handy -nosturit, pienet, keskikokoiset ja suuret HMF-kuormausnosturit sekä molokkinosturit.

HMF-kuormaus-/asennusnostureissa yhdistyvät sekä tehokkuus ja käyttömukavuus että turvallisuus. HMF-nostureissa käytetään patentoitua EVS-järjestelmää, joka mahdollistaa ylivertaisen nostotehon hyödyntäen ajoneuvossa olevan kuorman. EVS on osana raskasnostojärjestelmää, ja se toimii automaattisesti ja portaattomasti. Järjestelmä ei vaadi tukijalkavalvontaa.

Tutustu EVS-järjestelmään

HMF – tanskalaista huippulaatua

Tanskalainen Højbjergs Maskinfabrik eli lyhyesti HMF on maailman toiseksi vanhin nosturivalmistaja, joka valmisti ensimmäisen hydraulisen nosturin vuonna 1952. Yrityksellä on useita tuotantolaitoksia ympäri Tanskaa, jossa nosturien komponentit valmistetaan. Nostureiden lisäksi HMF on valmistanut vaijerivaihtolaitteita, perävaunuja sekä takalaitanostimia. Nykyisin HMF keskittyy kappaletavaranostureihin. Vientiä on yli 50 maahan.

Tutustu HMF-kappaletavaranosturivalikoimaamme ja ota yhteyttä myyjiimme, jotka auttavat löytämään sopivimmat nosturit tarpeisiisi!

Valmistajan kotisivut »

Soita asiantuntijallemme

Petri Kuusela

Myynti

045 312 2422

TAI

Täytä lomake

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.