HMF-kappaletavaranosturit

HMF 1120-K

HMF 1120-K:n ominaisuudet: voimanivelet nosto- ja taittopuomissa, automaattinen ja portaaton HDL eli lisävoima raskasnostoon sekä portaaton proportionaalitoiminen radio-ohjaus nosturin helppoon ja nopeaan hallintaan. Nosturia voi käyttää joko kiinteä- tai muuttuvatilavuuksisella pumpulla.

Nosturi on mahdollista varustaa viidellä hydraulisella jatkeella sekä hydraulisesti leviävillä ja kääntyvillä tukijaloilla.

Erittäin suorituskykyinen hydrauliikkajärjestelmä, optimoitu nosturigeometria, sekä RCL-turvajärjestelmä tekevät yhdessä turvallisen, kustannustehokkaan sekä erittäin nopean kappaletavaranosturin.

1120-K-malliin saatavilla HMF: n kuorman painon huomioiva EVS-kaatumisenestojärjestelmä, joka takaa ylivoimaisen suorituskyvyn ja turvallisuuden kaikilla alustoilla.

Paras suorituskyky suhteessa omapainoon, omaa luokkaansa oleva käyttömukavuus ja -turvallisuus sekä tyylikäs kulutusta kestävä muotoilu tekevät tästä nosturista erittäin monipuolisen ja tehokkaan työkalun.

Valmistettu suurlujuusteräksestä, ja nykyaikaisen suunnittelun ansiosta omapaino on luokan pienimpiä. Ulottuma on myös luokan pisimpiä, K5-mallilla jopa 14.0 m.

1120-K paljon voimaa nostamiseen, kauempaakin.

Lataa tekniset tiedot
Lataa esite(ENG)

Soita asiantuntijallemme

Petri Kuusela

Myynti

045 312 2422

TAI

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.