HMF-kappaletavaranosturit

HMF 1320-K

HMF 1320-K -sarja – vahva ja monipuolinen työkalu

Kaikki HMF-nosturit ovat luokissaan teknillisiltä ominaisuuksiltaan maailman nosturien eturivissä, ja siksi hinta-laatusuhteeltaan myös ehdotonta parhaimmistoa.

HMF:n viimeisin sukupolvi 13 tm -sarjassa on suunniteltu täyttämään usean erilaisen nostotyön tarpeet. Nosturin suunnitteluun on käytetty kehittyneitä laskentametodeja, mikä takaa markkinoiden parhaimmistoon kuuluvan teho-painosuhteen.

HMF keskittyy nostureiden turvallisuuteen ennen kaikkea kaikissa nosturin toiminnoissa. HMF on ainoa valmistaja, jolla on tarjota täysin integroitu turvajärjestelmä, joka kytkeytyy toimimaan vasta tarvittaessa.

Joustava rakenne

HMF 1320-K -sarja on suunniteltu vahvaksi ja monipuoliseksi työkaluksi. Nosturi on saatavilla kuudella hydraulisella jatkeella ja pääpilarin sekä jibin välisellä 15° ylitaipumalla, mikä mahdollistaa joustavuutta vaativat työt. Kaksoisniveljärjestelmä mahdollistaa hyvin tarkat puomin liikkeet koko työalueella ja on omiaan sekä etäälle että korkealle nostettaessa. Tukijalat ovat saatavilla joko kiinteinä, mekaanisesti 60° kääntyvinä tai hydraulisesti pystyyn nousevina. Tämä mahdollistaa erilaiset asennukset ajoneuvoon.

Mikäli tarpeesi ovat joko korkealle tai etäälle nostamista, on 1320-K -sarjan nosturi juuri oikea valinta. HMF 1320-K -sarjan nostureihin on saatavilla monia erilaisia lisävarusteita, kuten vinssi tai lisähydrauliikka joko ulkopuolisena tai sisäpuolisena.

Lataa tekniset tiedotLataa esite(ENG)

 

Soita asiantuntijallemme

Petri Kuusela

Myynti

045 312 2422

TAI

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.