HMF-kappaletavaranosturit

HMF 2820-K

HMF 2820-K -sarja – vahva ja monipuolinen työkalu 28 tm luokassa – tukeva, vahva ja joustava.

Kaikki HMF-nosturit ovat luokissaan teknillisiltä ominaisuuksiltaan maailman nosturien eturivissä, ja siksi hinta-laatusuhteeltaan myös ehdotonta parhaimmistoa.

HMF 2820-K -sarja on HMF:ltä uusi malli 28 tm -luokassa, joka on teknisesti alan viimeisintä huutoa. Nosturissa on vakiona käyttäjäystävällinen nopeuden säätö, joka myös suurentaa nostokapasiteettia. Se on suunniteltu monipuoliseksi ja kestämään rankkaa käyttöä. HMF:n uusille nostureille ominaista on puomin 15° ylitaitto , jonka takia nosturi on luokkansa paras ahtaissa paikoissa työskentelyyn. Jibin ja pääpilarin työalue on jopa 195°.

Nosturissa on kaksoisniveljärjestelmä, joka takaa sujuvat nostot sekä lähellä puomia että etäällä.

Nosturissa on vakiona HMF:n uusi RCL 5300 -turvajärjestelmä, joka on tunnetusti turvallista edeltäjäänsä vieläkin turvallisempi. Kuten edeltäjänsä, RCL 5300 -turvajärjestelmä kytkeytyy toimimaan vasta tarvittaessa.

Uusissa HMF-nostureissa hydrauliikkaletkut on vedetty nosturin rungon sisältä. Tämän takaa sen, etteivät nosturin hydrauliikkaletkut rikkoudu helposti eivätkä likaa käyttäjää. HMF 2820-K -sarjan nostureihin on saatavilla monia erilaisia lisävarusteita, kuten vinssi tai lisähydrauliikka joko ulkopuolisena tai sisäpuolisena.

Specifikationer

Lataa tekniset tiedotLataa esite(ENG)

Soita asiantuntijallemme

Petri Kuusela

Myynti

045 312 2422

TAI

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.