Uutiset

17 05.2016

Pro Lift palvelee myös teollisuutta

Pro Lift on toimittanut Ruotsiin teollisuuden tarpeisiin kolme HMF 2620 kappaletavara nostureita sekä niihin tarvittavat hydrauliikkakoneikot.

Ruotsiin toimitettava tilaus on merkittävä virstanpylväs Pro Liftille koska tämä oli ensimmäinen kerta kun Pro Lift on suunnitellut ja kasannut myös hydrauliikkakoneikot. Koneikon sydämenä toimii ABB:n toimittama 37kW moottori. Pelkkä moottori painaa jo lähes 400 kiloa. Koneikossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu öljysäiliö sekä Hydroleducin laadukas, kiinteätuottoinen korkeapainepumppu. Koneikkoon integroidusta sähkökeskuksesta saadaan kaikki nosturin tarvitsema sähkö ja antureiden signaalitiedot.

Syöttölinjan nosturina on laadukas ja varmatoiminen HMF 2620-K3 pyörittäjineen ja kourineen. Nosturi asennetaan kiinteään telineeseen tuotantolinjalle. Nosturin luotettavuus on erittäin tärkeää koko tehtaan toimivuuden kannalta. Tilaaja valitsi nostureiksi Pro Liftin edustamat tanskalaiset HMF nosturit, joista heillä on kokemusta Pro Liftin toimittamissa kohteissa mm. Portugalissa, Saksassa, Ranskassa, Chilessä ja Brasiliassa.

Uusi HMF 2310S-RCS Molok Nosturi Pro Lift ja HMF jatkavat yhteistyötä

Soita asiantuntijallemme

Petri Holopainen

Työnjohto & Ajanvaraus

045 870 2400

TAI

Täytä lomake

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.